Adverteren

Of zoals wij het noemen, een partnership

WAT IS EEN PARTNERSHIP?

Het doel van onze partners is om de professional of de bezoeker van onze websites te bereiken. De beste manier om dat te doen is met een partnership.

Een partnership is dan ook meteen de meest krachtige premium samenwerking die je met ons platform kan aangaan. Het gaat om een samenwerking voor één jaar, waarbij we op meerdere momenten uitgebreid aandacht zullen besteden aan de partner. Dit kan op veel verschillende manieren zijn, bijvoorbeeld in de vorm van case studies, interviews, persberichten, reviews of videoproducties. Het doel van de samenwerking is de boodschap van de partner overbrengen op de bezoekers.

“Met een partnership krijgt de partner het hele jaar door exposure.”

“Alle contentproducties zijn objectief, ook met een partnership.”

Het grote voordeel van een partnership, is dat we in gesprek kunnen gaan om te bepalen wat de optimale contentstrategie is. Welke verhalen we moeten realiseren met welke doelstellingen. Bijvoorbeeld met een serie artikelen die ergens naartoe werken. Of videocontent waarin een technisch onderwerp visueel wat eenvoudiger wordt gemaakt.

Voor ons is het hebben van partnerships ook voordeliger, daar zijn we transparant over. Partnerships zorgen voor structuur, maken het plannen eenvoudiger en bieden mogelijkheden om meer te investeren.

Voor de exacte invulling van de partnerpakketten, kunt u contact met ons opnemen.

Campagne gebaseerde sponsored content

Niet elk bedrijf heeft de mogelijkheid om een partnership aan te gaan voor een jaar. Daarom bieden we de mogelijkheid om per campagne sponsored content af te nemen.

Sponsored content (native advertising) is op dit moment een van de meest gebruikte vormen van adverteren in de media. Ook wij bieden op dit vlak uiteenlopende mogelijkheden.

Zo zijn er verschillende vormen van sponsored content; de eerste zijn zogenaamde gastbijdrages, waarbij er een uniek artikel kant en klaar wordt aangeleverd door de adverteerder. De andere optie is dat wij een uitgebreid artikel schrijven, daarbij heEft de adverteerder de keuze uit een achtergrondverhaal, case study, interview of review. Dit kan los worden afgenomen, maar ook worden gecombineerd om bijvoorbeeld een serie te maken.

“Met een partnership krijgt de partner het hele jaar door exposure.”

“Alle contentproducties zijn objectief, ook met een partnership.”

Elke adverteerder heeft zijn eigen verhaal en behoeftes en daar kunnen we met deze mogelijkheden goed op inspelen.

Transparantie is belangrijk, zowel tegenover de adverteerder als de lezer. Bij gastbijdrages vermelden we altijd dat het gaat om een ingezonden bijdrage en niet van onze redactie afkomstig is.

Verder worden al onze artikelen altijd volledig objectief geschreven. Wat dus eigenlijk wordt afgenomen is de capaciteit op onze redactie om een artikel te produceren. Indien de adverteerder echt een wervende reclametekst wil kan dat uiteraard wel, maar vermelden we dit in het artikel met de term; advertorial.

Would you like to start a project with us?​

Telefonisch zijn we bereikbaar op +31 (0)6 29 590 001